AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamaya çalışmak

Kahve falında ağlamaya çalışmak

Kahve falında ağlamaya çalışmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, maddi kayıpların olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunsuz geçeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ağlayan bebeği susturmaya çalışmak yeni malların alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaya çalışmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak çok daha fazla adım atacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle çalışmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak şanssızlık yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir