AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan atlamaya çalışmak

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak yeni bir hayata başlayacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında cam kırmaya çalışmak güzel haberler alınacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvardan atlamaya çalışmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten atlamaya çalışmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak kazancının da azalacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden atlamaya çalışmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir