AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırmaya çalışmak

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dişini kırmaya çalışmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırmaya çalışmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı tabak görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak dolusu yemek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabağa yemek koymak dertlerine derman arayacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir