AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak

Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak

Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde yüzmeye çalışmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işarettir.

Kahve falında yüzmeye çalışmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda yüzemediğini görmek kişinin güzel işler yapacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Kahve falında birini havuzda yüzerken görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yüzememek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzme öğrenmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzenler görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir