AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak

Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak

Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sevinileceğine, büyük borçlar alınacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulur.

Kahve falında yılan öldürmeye çalışmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yılanı öldürmeye çalışmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir