AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle çalışmak

Kahve falında ölüyle çalışmak

Kahve falında ölüyle çalışmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle çalışmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, rızkın çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle çalışmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak bol nimete kavuşulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında masada ders çalışmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında vize almaya çalışmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında dua okumaya çalışmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir