AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin suya düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin suya düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin suya düştüğünü görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Kahve falında başka birinin suya düştüğünü görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin dişinin düştüğünü görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin düştüğünü görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü görmek bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarının yüksekten düştüğünü görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir