AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin dişinin düştüğünü görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Kahve falında başka birinin dişinin düştüğünü görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişinin ağrıdığını görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin dişinin çıktığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin dişinin çekildiğini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin çürük dişini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişini görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişinin kırıldığını görmek karlı işler alacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin dişini çekmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir