AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin düştüğünü görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Kahve falında başka birini düşerken görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yüksekten düştüğünü görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin suya düştüğünü görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin düştüğünü görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir