AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü görmek kısmetli bir kişi olunacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Kahve falında başkalarının yüksekten düştüğünü görmek darlanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin yüksekten düştüğünü görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüksekten düşmesini görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksekten düşüp öldüğünü görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını yüksekten düşerken görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun yüksekten düştüğünü görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir