AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü görmek

Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü görmek

Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, mal kaybına uğrayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Kahve falında başka bir uçağın düştüğünü görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla başka bir ülkeye gitmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla başka ülkeye gitmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uçaktan düştüğünü görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen bir uçak görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere düşen uçak görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında uçak denize düştüğünü görmek ilerleyemeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalettir.

Kahve falında uçağın düştüğünü görmek işinde çok ilerleyeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir