AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin su içtiğini görmek

Kahve falında başka birinin su içtiğini görmek

Kahve falında başka birinin su içtiğini görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, cebinin para göreceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin su içtiğini gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin su içtiğini görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birine su içirmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, etrafına güzel insanların dolacağına inanılır.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin rakı içtiğini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir