AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine su içirmek

Kahve falında başka birine su içirmek

Kahve falında başka birine su içirmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında başka birine su içirmek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında başka birinin su içtiğini görmek önemli işler yapacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine su içirmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işarettir.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin rakı içtiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek nitelik ve farklılık geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir