AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, iç açıcı sözlere, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek güçten düşeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının uzadığını görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir