AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı uzamak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek hastalıklarının azalacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir