AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını taradığını görmek

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçını taradığını gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçını taramak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı taramak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçını taramak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını taramak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırçayla saç taramak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek saçı taramak gönül yaralarının iyileşeceği, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarakla saç taramak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir