AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında kıyafetini başkasının giydiğini görmek

Kahve falında kıyafetini başkasının giydiğini görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kıyafetini başkasının giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kıyafet giymek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters kıyafet giymek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel kıyafet giymek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe kıyafet giydiğini görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında sırtı açık kıyafet giymek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rızkın ve kısmetin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir