AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kıyafet giymek

Kahve falında kirli kıyafet giymek

Kahve falında kirli kıyafet giymek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kirli kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Kahve falında kirli kıyafet giymek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafeti kirli görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli kıyafet görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetinin kirlendiğini görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetlerinin kirlendiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kirli kıyafetler görmek birçok yeni fikir edinileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında aşçı kıyafeti giymek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir