AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kıyafeti giymek

Kahve falında asker kıyafeti giymek

Kahve falında asker kıyafeti giymek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında asker kıyafeti giymek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek işini büyüteceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalettir.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek doğru adımlar atacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafeti almak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir