AnaSayfa / Genel / Kahve falında noel baba kıyafeti giymek

Kahve falında noel baba kıyafeti giymek

Kahve falında noel baba kıyafeti giymek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, özel hayatında mutlu olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına inanılır.

Kahve falında noel baba kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Kahve falında noel baba kıyafeti giymek olumsuz olaylar yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında noel baba kıyafeti görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında doktor kıyafeti giydiğini görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kıyafet giymek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine inanılır.

Kahve falında hakim kıyafeti giymek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir