AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters kıyafet giymek

Kahve falında ters kıyafet giymek

Kahve falında ters kıyafet giymek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, işlerinin açılacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında kıyafetini ters giymek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ters kıyafet giymek verdiği emeklerin boşa gideceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına delalettir.

Kahve falında kıyafeti ters giymek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters kıyafet görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Kahve falında çamaşırı ters giymek Allah katında günahlarının affolacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ters gelinlik giymek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bluzu ters giymek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir