AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatının alt üst olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun kilo aldığını görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir