AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek güzel günler için yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, belalı insanlara denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aşırı kilo aldığını gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında aşırı kilolu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo almak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında deniz aşırı gitmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı hız yapmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı gülmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir