AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek

Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek

Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanın kilo aldığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi her alanda doğru yönlendirecek.

Kahve falında hastanın kilo aldığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo aldığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına delalettir.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilo aldığını görmek huzurlu günler geçirileceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, başka alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir