AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin hastalandığını görmek

Kahve falında başka birinin hastalandığını görmek

Kahve falında başka birinin hastalandığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında başka birinin hastalandığını görmek mal mülk sahibi olunacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek deneyim kazanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hasta görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulur.

Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek güvenini sarsacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dedesini hasta görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bir hastaya para vermek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yatalak hasta olmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir