AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hastaya para vermek

Kahve falında bir hastaya para vermek

Kahve falında bir hastaya para vermek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, güzel sözler işiteceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir hastaya para vermek gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında hastaya para vermek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir hastaya para vermek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birine para vermek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında hasta birinden para almak ne yapacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi oğlunu hasta görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hasta birini yıkamak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir