AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayallerinin yıkılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaklaşan güzel günlere alamet eder.

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin hasta görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin hastalandığını görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında hasta birini güzel görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta eli öpmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında hasta bir insanı iyi görmek hacetinizin giderilmesine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta erkek bebek görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Kahve falında öleni hasta görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir