AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek

Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek

Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, rahata kavuşacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Kahve falında hasta bir köpek görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta köpek görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında köpeğinin hastalandığını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yavru köpek görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin hasta olduğunu görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta beyaz köpek görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Kahve falında köpeğini hasta görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta köpeği iyileştirmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir