AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak hasta olmak

Kahve falında yatalak hasta olmak

Kahve falında yatalak hasta olmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yatalak hasta olmak gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var.

Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta yatalak görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatalak hasta olmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında yatalak hasta bakmak barış ve sevgi içinde olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak hasta görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir