AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin hasta görmek

Kahve falında başka birinin hasta görmek

Kahve falında başka birinin hasta görmek şansının yaver gideceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin hasta gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin hasta görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hasta olduğunu görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin hastalandığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hasta görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hasta olduğunu görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, zafer elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü görmek kederinin dağılacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birini hasta görmek ismini herkese duyuracağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir