AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesini hasta görmek

Kahve falında dedesini hasta görmek

Kahve falında dedesini hasta görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dedesini hasta gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dedeyi hasta görmek onurlu bir hayat süreceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dedesini hasta görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemi hasta görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini hasta görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işarettir.

Kahve falında hasta dede görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında dedenin hasta olduğunu görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir