AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka koca görmek

Kahve falında başka koca görmek

Kahve falında başka koca görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka koca gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocayı başka kadınla görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kocasını başka biriyle evlendiğini görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek planlı ve programlı davranacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka biri olarak görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir