AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yüzük taktığını görmek

Kahve falında başka birinin yüzük taktığını görmek

Kahve falında başka birinin yüzük taktığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, güzel bir iş fırsatına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, korkularının üzerine gideceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Kahve falında başka birinin yüzük taktığını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, küslükleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sana yüzük taktığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında elmas yüzük taktığını görmek işlerinin düzene gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir