AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan düşeni görmek

Kahve falında damdan düşeni görmek

Kahve falında damdan düşeni görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalettir.

Kahve falında damdan düşeni gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında damdan düşeni görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin damdan düştüğünü görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir