AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bolluk içinde yaşamaya, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek kafasının rahatlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin aldatıldığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin araba aldığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında başka kadınla aldatılmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir