AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ev aldığını görmek

Kahve falında başka birinin ev aldığını görmek

Kahve falında başka birinin ev aldığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin ev aldığını gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin ev aldığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin araba aldığını görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir