AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek yüzüne kan geleceğine, çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanızı başka bir kadınla görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlenirken görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kocayı başka kadınla görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir