AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin duş aldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin duş aldığını görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kolaylığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duş aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sokakta duş aldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının duş aldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir