AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin aldatıldığını görmek

Kahve falında başka birinin aldatıldığını görmek

Kahve falında başka birinin aldatıldığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin aldatıldığını gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Kahve falında başka birinin araba aldığını görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin eşini aldattığını görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ev aldığını görmek şifa ve moral bulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin aldatıldığını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir