AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu insan görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalettir.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir