AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu bir insan görmek

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, her gün daha fazla dolacağına, yeni bir yol çizileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu bir insan gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu insan görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına yorulur.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işarettir.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu birini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boy uzun görmek hayırlı yollara gireceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir