AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını uyurken görmek

Kahve falında kocasını uyurken görmek

Kahve falında kocasını uyurken görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, gitmediği yerlere gideceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Kahve falında kocasını uyurken gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında kocayı uyurken görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını uyurken görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini uyurken görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyurken namaz kılmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birini uyurken görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında uyurken uyandırılmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babasını uyurken görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir