AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyı uyurken görmek

Kahve falında ayıyı uyurken görmek

Kahve falında ayıyı uyurken görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ayıyı uyurken gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Kahve falında ayıyı uyurken görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu uyurken görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarını uyurken görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak bolluk ve bereket içinde olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uyurken düşmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir