AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken altına kaçırmak

Kahve falında uyurken altına kaçırmak

Kahve falında uyurken altına kaçırmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında altına kaçırmak görmek kolaylığa kavuşacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta altına kaçırmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan altına kaçırmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına çiş kaçırmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına idrar kaçırmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir