AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi uyurken görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Kahve falında kendini uyurken izlemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir