AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını uyurken görmek

Kahve falında kızını uyurken görmek

Kahve falında kızını uyurken görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, hile ile mal elde etmeye, kişinin her daim iyi anılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını uyurken gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında kızını uyurken görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı uyurken görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı uyurken görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken izlenmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu uyurken görmek üstün başarılar alacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin uyurken görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir