AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarını uyurken görmek

Kahve falında başkalarını uyurken görmek

Kahve falında başkalarını uyurken görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, geleceğine bakacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, başarılarının düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarını uyurken gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini uyurken görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu uyurken görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek uyurken görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını uyurken görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu uyurken görmek tecrübelerini aktaracağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında uyur gibi yapmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, rızkının çeşitleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir