AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini kavga ederken görmek

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini kavga ederken gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek yaraların merheminin bulunulacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu kavga ederken görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kişiyi kavga ederken görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kavga ederken kan görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rızkın çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir