AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yaşamının tazeleneceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarını kavga ederken gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kavga ederken ölmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında anne ve babasını kavga ederken görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir