AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ederken kan görmek

Kahve falında kavga ederken kan görmek

Kahve falında kavga ederken kan görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kavga ederken kan gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Kahve falında kavga ederken kan görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını kavga ederken görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kavga ederken görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, şerefe ve izzete rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ederek ağlamak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanları kavga ederken görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir